Maatschappelijk betrokken en verantwoord ondernemen

Levering en beheer van veilige digitale werkplekken vereisen hoogopgeleide mensen met verschillende kwaliteiten. In onze samenleving wordt de term ‘hoogopgeleid’ geassocieerd met een HBO- of universitaire scholing. Maar wat als je op dat niveau in een specialistisch IT-gebied wel kunt denken en werken, maar er niet jarenlang dagelijks voor in de klas wilt zitten?

De basisschool was al saai. Maar die vervolgopleiding blijkt helemaal een droge boel. Bovendien merk je dat docenten je lang niet altijd begrijpen en soms zelfs niet weten wat ze met je aan moeten. Maar ja, je bent nog leerplichtig. Dus er zit niet veel anders op dan door de zure appel heen bijten!

Op enig moment is er eindelijk die felbegeerde eindstreep. Maar dan staat de volgende uitdaging voor de deur: een boterham verdienen. Wervende sollicitatiebrieven schrijven blijkt opnieuw een brug te ver, laat staan jezelf in de daaropvolgende kennismakingsgesprekken op een positieve manier in de kijker spelen. Het lijkt net of je op een andere planeet zit. Met als voorlopig resultaat een uitkering en urenlang achter je computer “gamen”.

Een van de missies van IT visibility is het doorbreken van die vicieuze cirkel. Dat doen we door in te spelen op jouw intrinsieke motivatie en game-kwaliteiten; ook zonder een afgeronde HBO- of universitaire opleiding…

  • Ga je het liefst achter de schermen aan de slag met de laatste stand van de techniek? Regelen we!
  • Bezoek je liever klanten om ze te helpen bij het inregelen van een veilige digitale werkplek? Prima!
  • Maak je er een sport van mensen te helpen bij hobbels die voor hen op een onneembare vesting lijken? Top, gaan we veel plezier aan beleven!

Door slimme combinaties te maken tussen mensen, hun specialismes en werkmethodes zijn er operationele vrijheidsgraden, die voor iedereen een passende uitdaging bieden. Op deze manier dragen we niet alleen ons steentje bij aan een veilige, digitale samenleving, maar voorkomen we ook dat mensen tussen wal en schip belanden. Zo blijven ze hun waarde behouden voor de samenleving, zonder een beroep te doen op het uitkeringen circuit.

Wil je meer weten?

Neem de hobbel en bel of mail een van ons:

Henk van Ee: 06 – 4215 8182 | [email protected]

Will Moonen: 06 – 54338411 | [email protected]

Stichting Cyberbrein.nl

Netwerk visibility en packet analyses werkt als een cyberbrein: het gaat om de details…

… samen kunnen we het verschil maken in een digitale samenleving: slimme combinaties tussen mensen, zaken waar ze goed in zijn en werkmethodes…